Imatge corporativa Sinergrup

arrelament al territori

Sinergrup
Entitats
La Fageda
Recursos

La Fageda

Dades de contacte

Mas Els Casals s/n 17811 Santa Pau (Girona)
Tel. 972 68 10 10  -  Fax  972 68 10 08
fageda@fageda.com  -   www.fageda.com
 

Descripció

La Fageda és una cooperativa catalana d’iniciativa social sense ànim de lucre creada a Olot el 1982. Té com a finalitat la integració laboral de les persones de la comarca de la Garrotxa (Girona) que pateixen discapacitat intel•lectual o trastorns mentals severs. Treballenun total de 270 persones, incloses usuaris i professionals.

Dades bàsiques

Àrea geogràfica
La Garrotxa
imatge transparent de farciment
Persones ateses Serveis prestats
422
Treballadors totals
177
Treballadors amb discapacitat
124
 
Les activitats assistencials estan formades per un Servei de Teràpia Ocupacional, pisos assistits per als treballadors, Servei d’Integració a la Comunitat (SIC) i activitats de lleure. Totes elles persegueixen millorar al màxim la qualitat de vida dels seus usuaris.
Àrea d'atenció a la persona
  • Servei de teràpia ocupacional: és un servei rehabilitador d’atenció diürna destinat a aquelles persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorns mentals severs que estan en edat laboral amb un grau de disminució igual o superior al 65%. 
  • Serveis Residencials: a través de la Fundació Privada de Serveis Assistencials de la Garrotxa hem desenvolupat i gestionem 2 serveis: la Llar-residència i el Servei de Suport a l’autonomia a la pròpia llar.
  • Àrea de lleure: ofereixen activitats lúdiques a les persones de La Fageda, ja sigui a través d’accions individuals o en actes de la col·lectivitat.
  • SIC: té com a objectiu assolir la màxima integració en la societat (a nivell laboral, social i personal) d’aquelles persones amb una capacitat de treball i un grau d’autonomia suficients per accedir al mercat de treball ordinari.

Àrea empresarial (Centre Especial de Treball)

Les activitats productives de la cooperativa són eminentment agrícoles i es desenvolupen dins el marc administratiu d’un Centre Especial de Treball: una granja de vaques per a la producció de llet, la planta d’elaboració de productes làctics, una secció de jardineria, un viver forestal i un taller de manualitats.

  • Granja: La granja compta amb prop de 500 vaques raça frisona, 260 dels quals són vaques adultes per a la producció de llet, i la resta són vedelles joves per a reposició o vaques que es troben en el cicle reproductiu. Està avalada pel certificat de qualitat ISO 9001-2000 i ha obtingut el títol d’Explotació Agrària Prioritària que concedeix el Ministeri de Medi Ambient, Medi Rural i Marí.
  • Fàbrica de làctics:  amb 30 milions d'unitats a l'any, és el tercer productor de iogurts de Catalunya. Elabora 18 varietats de productes làctics i és la primera marca de iogurt de granja.  Des del mes de març de 2010 La Fageda també elabora gelats amb marca pròpia. La nova fàbrica es troba a Badalona, a l’antiga seu de la fàbrica Bodn. La producció està situada al voltant de 50.000 unitats, envasades en vasos de 500 grams. 
  • Jardineria: Aquesta secció s’encarrega de les zones verdes de la major part de municipis de la comarca.
  • Viver i horticultura:  Aquesta activitat consisteix en la producció de vegetals i fruites per a l'elaboració de conserves i melmelades a l'obrador de nova construcció.

 

www.fageda.com
 

Icona RSS RSS Sinergrup Icona de conformitat amb el Nivell A, de les Directrius d'Accessibilitat per el Contingut Web 1.0 del W3C-WAI
Avís Legal  |  Mapa web  |  Crèdits  |  RSS  |  © 2021 Associació Sinergrup. Tots els drets reservats.
Avinguda de Santa Oliva nº 22 Santa Oliva, 43.700 Tarragona Tel: 977.66.71.11 Fax: 977.66.54.33 info@sinergrup.net